İZMİR / BORNOVA - Batıçim İlkokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında 18-19-20 Mart 2024 tarihlerinde okulumuz öğretmenlerinden Mehmet Ali KÖSE ve Ayşe GÜVEN'in koordinesinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan anma programımız, sergimiz ve tiyatro gösterimiz okulumuz çok amaçlı salonunda tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz için sergilenmektedir. Emeği geçen tüm öğrecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart 2024 günü "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinlikleri gerçekleştirdik. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle Deprem ve Tahliye Tatbikatimizi gerçekleştirdik.

Okulumuz bunyesindeki Anasınıfı subelerinde gerceklestirilen etkinlikler

Okulumuzda gerçekleştirilen Yerli Malı Haftasından tatlı kareler

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma töreni

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı Batıçim İlkokulu öğrencilerinin 100. yıla özel  birbirinden güzel kareografi ve ses performanslarıyla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yilinda 25/10/2023 çarşamba günü saat 10:00 da eş zamanlı olarak yaptığımız çocuk şenliğinde geleneksel çocuk oyunları (ip atlama, bezirgan başı, yağ satarım, sek sek, mendil kapmaca, istop, menekşe mendilim düşe, dokuz taş, yakan top vb) oynadık.

Ekm

okulumuzda 13.10.2023 cuma günü tüm sınıfların katıldığı tahliye tatbikatı ortalama 3 dakika gibi bir sürede başarıyla gerçekleştirilmiştir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.